Welkom

Van harte welkom op de website van de Stichting Nederlandstalige Nascholing voorDermatologie en Venereologie (SNNDV). Hier vindt u alle informatie over onze organisatie en onze wetenschappelijke vergaderingen.

De SNNDV werd in 1993 opgericht ter bevordering van Nederlandstalige en praktijkgerichte nascholing van de Nederlandse en Vlaamse dermatoloog. Hiertoe organiseren wij elk jaar een Themadag in het voorjaar en een tweedaagse Nascholing in het najaar.

Het bestuur van de SNNDV is samengesteld uit vier Vlaamse en vier Nederlandse bestuursleden met een mandaat van vier jaar. Maximaal twee bestuursleden per land zijn verbonden aan een academisch ziekenhuis.

Het bestuur van de SNNDV bepaalt onafhankelijk het wetenschappelijke programma, desprekers, de datum en de locatie voor deze nascholingsactiviteiten. Experten van eigen bodem(s), met een evenwichtige mix tussen Vlaanderen en Nederland, dragen hier sterk toe bij, en ook gerenommeerde, internationale sprekers worden vaak aangezocht om hun specifieke expertise toe te lichten.

Daarnaast ziet het bestuur ook toe op de publicatie van teksten van voordrachten in het Nederlands Tijdschrift voor Dermatologie en Venereologie (NTVDV). De SNNDV is een non-profit organisatie en vergaart sponsor- en inschrijfgelden om de kosten van de diverse activiteiten te dekken. We danken de hoofdsponsors van de SNNDV: AbbVie, Celgene, Galderma, Janssen, LEO Pharma en Novartis.

We kunnen terugkijken op een boeiende Themadag “Vasculitis” en kijken samen met u halsreikend uit naar onze volgende Nascholing “Op Handen en Voeten”. Ditmaal zetten we, bijgestaan door (inter)nationale experten, een brede waaier aan palmoplantaire dermatosen in de schijnwerpers. Samen met een ongetwijfeld spannende Diakliniek wordt dit wederom de SNNDV ten voeten uit!

Wij hopen u talrijk te mogen begroeten in het mooie Maastricht (MECC congrescentrum) op donderdag 7 en vrijdag 8 november 2019.

Mede namens het bestuur,

Olivier Aerts
Voorzitter SNNDV

Save the date! Meer informatie volgt.