Welkom

Het Bestuur van de Stichting Nederlandstalige Nascholing voor Dermatologie en Venereologie heet u graag van harte welkom op haar 24e nascholingscursus op donderdag 10 en vrijdag 11 november 2016 in Gent.

Wij richten onze aandacht deze twee dagen op infectieziekten. Deze aloude problematiek blijft een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse praktijk en kent een continue evolutie. Het is dan ook belangrijk dat we de uiteenlopende klinische beelden veroorzaakt door infecties goed kennen en dat we op de hoogte zijn van de recentste en noodzakelijke diagnostische technieken en van de laatste aanbevelingen voor behandeling. We hebben daarom een programma opgesteld waarbij al deze aspecten van zowel bacteriële, virale en schimmelinfecties aan bod zullen komen. We zijn fier en dankbaar dat zoveel gerenommeerde sprekers aan dit gevarieerde programma willen meewerken en we zijn dan ook overtuigd dat dit een niet te missen nascholing wordt voor elke dermatoloog!

Graag nodigen wij u ook uit voor het informele avondprogramma op donderdagavond met diner en muziek. Dit zal zoals steeds een spetterende avond worden die deze keer zal doorgaan in de prachtige Oude Vismijn in het historisch centrum van Gent. Wij hopen dat u met velen zal komen naar deze boeiende nascholing in Gent, één van de mooiste steden in Vlaanderen.

Namens het bestuur van de SNNDV

Petra De Haes

Voorzitter

Download de congresflyer

sponsorbanner